Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

India

Negen Indiers in wereldtoplijst rijken

Offeraar       Dewanand
Offercode      wfor0186
Offerdatum     vrijdag 27 februari 2004

Bron: Times of India
http://timesofindia.indiatimes.com/articleshow/522934.cms

New York: Negen Indiers onder aanvoering van Wipro directeur Azim Premji zijn opgenomen in de wereldtoplijst van miljardairs in 2004, welke opnieuw geleid wordt door de oprichter van Microsoft, Bill Gates.

Azim Premji

Azim Premji met een nettowaarde van 6,7 miljard dollars, bezet de 58ste plaats, op de voet gevolgd door Lakshmi Mittal, die 6,2 miljard dollars waard is en op de 62ste plaats staat op de algemene Forbes lijst, met een record aantal van 587 miljardairs, waarin er 64 nieuwkomers zitten.

Mukesh en Anil Ambani zijn 6 miljard dollars waard en geplaatst op nummer 65, gevolgd door Kumar Mangalam Birla, die op de 147ste plaats staat en 3,2 miljard dollars bezit.

Sunil Mittal is op de 186ste plaats gezet en bezit een nettowaarde van 2,7 miljard dollars, gevolgd door Pallonji Mistry, die een waarde bezit van 2,3 miljard dollars en op de 231ste plaats is gezet.

Adi Godrej en zijn familie zijn, volgens de gegevens van Forbes, in totaal 2 miljard dollars waard en bezetten de 277ste plaats. Shiv Nadar is 1,8 miljard dollars waard en Anil Agarwarl bezit 1 miljard dollar, zodat zij respectievelijk op nummer 310 en 552 staan.

Alle Indiase miljardairs tezamen vertegenwoordigen een totale waarde van 31,9 miljard dollars.

Noot Dewanand:

Het is opvallend dat de vooruitgang van deze Indiers niet bekend gemaakt is in de Nederlandse media, want voor de blanken is het onverteerbaar dat er nu zwarten uit ("achterlijk Hindoe") India op de lijst van miljardairs voorkomen. Er wordt praktisch niets gepubliceerd over de explosieve vooruitgang van Indiers wereldwijd, want men wil het oude beeld van armoedzaaiend India met botte blanke leugens in stand houden. Geloof daarom de Nederlandse nieuwmedia niet meer en lees de Indiase kranten op internet. Zie hiervoor de dertig links naar Indiase nieuwsbronnen op internet in de linkrubriek van het Kritisch Podium Dewanand. Stop radicaal met het kopen van een Nederlandse krant en stop ook elk eventueel afgesloten abonnement, want de hele Nederlandse pers is een amateuristisch stelletje roddelaars en leugenaars.

Ik zal nog meer artikelen publiceren, om duidelijk te maken dat India heel snel vooruitgaat en over vijftien jaar beslist tot de topeconomie van de wereld zal behoren. Nederland echter zit momenteel in een diepe recessie en er is weinig vooruitzicht op economische groei voor de komende tien jaar. De vergrijzing, ontgroening en de toename van het aantal inactieven in Nederland zal onherroepelijk leiden tot de totale ondergang van het hele polderwelvaartsmodel alhier en kan wellicht tot onrust leiden onder grote delen van de bevolking. Het is zelfs niet ondenkbaar dat er in de grote steden een locale burgeroorlog zal losbarsten tussen de autochtone minderheid en de ongeorganiseerde allochtone horden, die zich nu zwaar gespecialiseerd hebben in zware criminaliteit.


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

India
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved