Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

India

Indiase techneut is patent raja van de USA

Offeraar       Dewanand (vertaler)
Offercode      wfor0183
Offerdatum     19 januari 2004

Engelse bronschrijver: CHIDANAND RAJGHATTA
TIMES NEWS NETWORK[ MONDAY, JANUARY 19, 2004 12:01:36 AM ]
http://timesofindia.indiatimes.com/cms.dll/articleshow?msid=431188

Ravi Arimilli is momenteel de koning van de patenten, uitvindingen en innovaties in de high tech wereld van de USA. Deze techneut van Indiase origine is onderscheiden met 53 patenten in 2003, ongeveer eentje elke week. In totaal heeft hij al 253 patenten op high tech gebied op zijn naam staan. Voor IBM heeft hij al 200 patenten verzorgd.

Voor het elfde achtereenvolgende jaar heeft het patentenbureau van de USA (US Patent Office) besloten om IBM tot de ongeevenaarde leider van alle bedrijven te verklaren op het gebied van patentgerelateerd onderzoek wereldwijd. IBM, beter bekend als Big Blue, vestigde in 2003 een record met 3.415 technische patenten.

Binnen Big Blue is Ravi Arimilli, een technische ingenieur bij de Austin vestiging, de absolute koning of raja, als het om patenten en high tech innovaties gaat.

"Het is prettig om met zoveel patenten te worden onderscheiden, maar alle lof moet naar IBM gaan, want dit bedrijf ondersteunt bedrijven en risicovolle investeringen," zegt Ravi Arimilli in een interview afgelopen week, terwijl hij met een authentiek Amerikaans Engels dialect praat, heel anders dan zijn moedertaal Telegu (India, Tamil Nadu deelstaat), welke de enige taal was die hij kende toen hij als zesjarig jongetje naar de USA kwam in 1969.

Noot Dewanand:

Het is triest en verontrustend dat de racistische Nederlandse media en kranten bijna alles verzwijgen over het succes van Indiers in de USA en doen alsof de blanke nog steeds superieur en almachtig is. Dit bewijst dat Nederland nog steeds een achterlijk, middeleeuws, racistisch en bekrompen landje is, waar de hele media zwaar gecensureerd is. De allochtonen en alle migranten in Nederland en heel Europa moeten zich professioneel organiseren om hiertegen op een radicale en agressieve wijze strijd te leveren, want anders zijn zij reddeloos verloren.

Binnen IBM en vele andere high tech bedrijven uit de USA werken er vele tienduizenden Indiers en die leveren topprestaties. Er zijn in nauwelijks tien jaar tijd ruim 1 miljoen hoog opgeleide Indiers naar de USA geemigreerd en zij zijn nu een van de meest succesvolle minderheden van dit continent. Het is zelfs zo dat de voortgaande groei van de economie van de USA voor een niet onbelangrijk deel mogelijk gemaakt wordt door het talent van vele tienduizenden geniale Indiers, die vele topposities bekleden in de Amerikaanse industrie en toegewijd werken aan de ontwikkeling van hun nieuwe moederland.

In Nederland worden talentvolle allochtonen meedogenloos en op achterbakse wijze gediscrimineerd op de universiteiten en in de zakenwereld, want op deze wijze willen de blanken in dit land het achterhaald beeld van de superieure blanke in stand houden. Ik heb voldoende bewijzen van deze misdrijven, waartegen het Openbaar Ministerie slechts zeer zelden iets tegen onderneemt. Zelfs de Nederlandse regering doet niets om de discriminatie en achterstelling van getalenteerde allochtone studenten te bestrijden, want de blanke politici hebben er baat bij dat de superieuriteit van het blanke ras, met leugens bewezen wordt. In feite is er sprake van een nationaal complot tegen alles wat er buitenlands uitziet in Nederland en zelfs de politici werken er keihard aan mee. Het bewijs hiervan is de voortgaande stigmatisering van allochtonen in de media en politiek.

Immigratie heeft hoe dan ook voordelen voor elk land, want op deze wijze kan er nieuw talent binnen stromen, wat een positieve invloed kan hebben op de vitaliteit van de economie. Dankzij de immigratie van Indiers in de USA blijft de industrie van dat land vitaal en is het mogelijk om door te groeien, ondanks de internationale recessie. De Nederlandse politici kunnen veel leren van het vreemdelingenbeleid van de USA en het hele vreemdelingenbeleid wijzigen, zodat talentvolle immigranten eerlijke kansen krijgen in Nederland.


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

India
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved