Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Public letters

Aan: Bureau Discriminatie Zaken
Aangifte Discriminatie PINK! Zuid Holland ivm weigering toegang thema-avond PINK over TTIP, Delft, d.d. vrijdag 26 februari 2016 / 4055W 14P

Offeraar    Dewanand
Offercode   waction0087
Offerdatum   donderdag 3 maart 2016

Aan: Bureau Discriminatie Zaken
(Hollands Midden en Haaglanden)
Hoofdkantoor Haaglanden
Riviervismarkt 5
Den Haag (alleen op afspraak)
Elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur
Telefoon kantoor 070-302 86 86 of klachtenlijn 0800- 321 86 86
Voor informatie en advies kunt u een email sturen aan info@discriminatiezaken.nl

 • http://www.discriminatiezaken.nl


 • Onderwerp: melding discriminatie en/of ongelijke behandeling door PINK! Zuid-Holland, Jongeren organisatie Partij voor de Dieren,
 • http://www.pinkpolitiek.nl


 • Betreft zaak: resoluut weigeren toegang tot lezing thema-avond PINK over TTIP d.d. vrijdag 26 februari in Delft

  Ons kenmerk: waction0087.doc / 20160303do / Bureau Discriminatie Zaken / Aangifte Discriminatie PINK! Zuid Holland ivm weigering toegang thema-avond PINK over TTIP 26 februari in Delft / 4055W 14P

  Delft, donderdag 3 maart 2016

  Miaauw, miaauw, namastiaauw geachte dames/ heren,

  [1] Hierbij doe ik openbare melding van Discriminatie en/of Ongelijke Behandeling door de Jongeren organisatie Partij voor de Dieren, PINK! Zuid-Holland, http://www.pinkpolitiek.nl. Zij weigerden mij de toegang tot een lezing / thema-avond PINK over TTIP 26 februari in Delft, zie hun weigerings mail in bijlage 1. Ik ben al twee jaar lid van de Partij voor de Dieren en alle leden mochten deze lezing van PINK! bijwonen, zie bijlage 5.

  [2] Dit document is openbaar gemaakt op het Kritisch Podium Dewanand in de Openbare Brievenrubriek onder bestandsnaam: waction0087
  Ook uw reactie hierop zal openbaar gemaakt worden.
  De vijf bijlagen zijn onderin te vinden. Nu volgt het Bijlagen (5) overzicht:
  Bijlage 1: d.d. woensdag 24 februari 2016, toegang geweigerd in mail van PINK! Zuid Holland
  Bijlage 2: d.d. woensdag 24 februari 2016, mijn tweede mail aan PINK! Zuid Holland

  Bijlage 3: d.d. woensdag 24 februari 2016, eerste bevestigings mail van PINK! Zuid Holland
  Bijlage 4: d.d. woensdag 24 februari 2016, aanmeldings mail aan PINK! Zuid Holland
  Bijlage 5: d.d. dinsdag 23 februari 2016, Uitnodiging thema-avond PINK over TTIP 26 februari in Delft

  [3] Korte omschrijving van de discriminatie, en/of Ongelijke Behandeling:

  In de tweede mail van de Jongeren organisatie Partij voor de Dieren, PINK! Zuid-Holland wordt mij de toegang tot de lezing geweigerd, omdat zij mijn website hebben bekeken, www.dewanand.com en dus mij direct vanwege mijn ideologie niet welkom heetten (zie in bijlage 1), hetgeen zeer zeker discriminatie moet zijn op grond van geloof en politieke overtuiging, hoewel dit niet zeker is op grond van hun vage omschrijving van ideologie, wat niet gespecificeerd is.

  [4] Letterlijk schrijft hun medewerker Renee Baris dit aan mij in zijn mail van d.d. woensdag 24 februari 2016:
  ' Helaas moet ik terugkomen op mijn vorige bericht. Nadat ik uw website heb bekeken heb ik uw aanmelding aan het bestuur van PINK! Zuid-Holland voorgelegd. We zijn van mening dat uw idealen niet overeenkomen met die van PINK! en daarom hebben wij besloten dat u niet welkom bent bij de thema-avond over TTIP van aanstaande vrijdag 26 februari.' (zie Bijlage 1).

  [5] Eea heeft te maken met de ruim 1,65 miljoen gepubliceerde woorden op mijn site, www.dewanand.com waar ook ruim 21 boeken van mij digitaal online zijn gepubliceerd, en dit alles samen weerspiegeld mijn hele complexe, multispectrale en meerdimensionale ideologie als NIET BLANKE HINDOESCHRIJVER, raszuivere Hindoe Fundamentalist, technocratische denker, die in brede kringen bekend is nu, sedert mijn website in 2004 dus online ging. Ik ben openbaar bekend en tot op heden nooit bedreigd, of gestalkt met dreigmails of via dreigtelefoontjes, omdat ik eea op heel exacte wijze heb uiteengezet op mijn site, en ik zoek feitelijk naar vreedzame, goedkope, efficiënte en intelligente oplossingen voor de complexe rassen-, en etnische problematiek van de Multiculturele maatschappij. Hierom zal ik mijn complexe, persoonlijke ideologie nu enigszins toelichten, omdat het hierom gaat nu.

  [6] Toelichting van mijn ideologie
  In wezen heb ik mij met veel bloed, zweet, tranen en na vele tienduizenden depressieve, suïcidale uren (ik ben psychiatrische patiënt, met medicatie, meerdere opnames in psychiatrische klinieken sedert 1990 en ben tot nu toe onder poliklinische behandeling van GGZ Delfland) toch nu ontwikkeld tot een zogenaamde Technocratische Hindoe Fundamentalist, van niet blanke afkomst, die afkomstig is uit de Indiase Sarnami (koelie mensapen) kaste/ stam uit Suriname, de voormalige zwarte kolonie van BBB HOOG-Arisch Nederland (het BBB ras = dit Arctische Europese ras is Blank, Blond, en heeft Blauwe ogen). Mijn zgn. ideologie is totaal afgeleid en gefundeerd op de oeroude Hindoeïstische/ Vedische religieus/ filosofische wetenschap uit Aryawart, het oude zwarte India van meer dan 5000 jaar geleden.

  [7] Schrijven en aan mijzelf en al mijn duizenden suïcidale problemen werken sedert 1990 was voor mij kiezen tussen zelfmoord, diepere moorddadige depressies/ psychoses en extremer lijden aan mijn minderwaardigheidscomplexen of toch doorschrijven en elke avond zo mijn zelfmoord nog een depressief, eenzaam nachtje succesvol voorkomen, en doordat ik het toch presteerde om ruim twee miljoen woorden in tekstvorm te produceren en te publiceren op mijn site voel ik mij nu iets meer waard dan de allerlaagste, hogere kaste blanke man op aarde, hoewel ik nu toch absoluter geloof dat blanken echt een hoger Ubermensapen ras moeten zijn. Voor bijna alle donker gekleurde en vieszwarte, lagere Indiase Hindoes zijn blanken absoluut een hoger en edeler Arisch ras op aarde. Jazeker, in feite zou er nu geen wereldbeschaving zijn zonder het hogere, intelligentere en beschaafdere blanke ras, dus zonder blanken op aarde zal er geen beschaving meer mogelijk zijn in de toekomst en dan zal het hier letterlijk 'Planet of the Apes' worden. Doordat blanken nu dreigen uit te sterven moeten de niet-blanken hierover nadenken en zich tijdig bezinnen, ruim voordat het te laat zal zijn.

  [8] Mijn kat, Wieroe heeft mij de afgelopen tien jaar geholpen en actief meegedacht om het zgn. Dewanisme te ontwikkelen en het een kop en staart te geven, als een splinternieuwe stroming binnen de Sanathan Dharma, het klassieke Hindoeïsme en dit is dus onze ideologie samen. Wieroe is nu al de avatar van het Dewanisme en hij is al in brede kringen bekend en erg geliefd. En Wieroe is tevens mijn hindoe katten zoontje uit mijn vorige huwelijk, omdat ik een vrouw nooit zwanger zal kunnen maken, zoals elke heteroseksuele man dat kan, dus daarom namen mijn ex vrouw en ik Wieroe als onze baby katten zoontje in 2005 en voedden wij hem samen op.

  [9] Binnen het Dewanisme wordt er multispectraal nagedacht over de hele binnen en buitenwereld en een geloofsprincipe is respect voor alle inheemse mensapen, dieren, bomen en overige flora en fauna binnen de biotoop waarin je nu leeft en die jou dus nu zal voeden. Hierom zijn Wieroe en ik toch erg Pro Blank Nederland, en wij maken ons toch zorgen om het razendsnel uitsterven van de laatste zes miljoen blanke, heteroseksuele Hollandse mannen in Nederland. Over pakweg 18,88 jaar zullen deze blanke Hollandse mannen waarschijnlijk een gediscrimineerde minderheid zijn in heel Nederland en de hamvraag is wat Bureau Discriminatie Zaken tegen die tijd ertegen zal kunnen doen; immers tegen die tijd, over 18,88 jaar zal de Islam het grootste en sterkste geloof zijn in Nederland en ook in de hele Randstad en er zal waarschijnlijk nergens meer aangifte gedaan kunnen worden van enige vorm van discriminatie, omdat de islamitische Sharia wetgeving dit ideologisch niet onderschrijft. In de Sharia rechtspraak van Islam gaat men principieel gezien uit van de heiligheid en absoluutheid van de Koran, de letterlijke uitspraken van de profeet van islam, van de talloze ondersteunende Hadiths, en de talloze fatwa's die uitgesproken zijn door hoge Imams, en mullahs of door de islamitische Ummah, dus de Islam is complexer, veelomvattender, organischer, natuurlijker en biologischer qua kenmerkende (seksuele) geaardheid als collectief levend organisme, dan vele simpel denkende blanke rechts extremisten beseffen.

  [10] Ik heb best veel research gepubliceerd over de zgn. ware Islam, zuiver intellectueel en wetenschappelijk en ik ontving in 2012 zelfs mails van de Islamitische broederschap uit Egypte en daarin noemden zij mij een grote denker. Mijn visies en theorieën mbt Islam, moslims, Sharia, en koran zijn intellectueel en erg organisch van karakter, dus het is geen standaard, bekrompen zwart/ wit denken, zoals vele blanke rechtse denkers doen. En zelf ben ik min of meer half moslim, omdat mijn moeder een moslimvrouw was en mij in de islam heeft opgevoed. Mijn moeder overleed in Suriname, omstreeks juni 2003, toen ik in een gesloten psychiatrische kliniek opgesloten zat. Speciaal als laatste eerbetoon aan mijn overleden moslimmoeder ontwikkelde ik een analyse boek over islam en publiceerde het in 2006 op mijn site.

  [11] Hierom besloten Wieroe en ik om toch actief mee te denken met de hele blanke extreem rechtse, Pro White Race beweging wereldwijd, en zelfs met neonazi's om hen te ondersteunen, maar vooral ook, om fundamenteel te voorkomen dat het hele raszuivere BBB Arische ras op aarde over pakweg 188,18 jaar totaal uitgestorven zal zijn, mede door supersnelle verkleuring en mixen met de genetisch en seksueel, dominante Afro, Hindoe en Mongoloïde rassen, die nu al een overweldigende meerderheid zijn van ruim 80 procent samen op deze planeet. Veel blanke rechts extremisten maken zich terecht zorgen om hun uitstervende blanke ras en Wieroe en ik geven hen groot gelijk, omdat elk organisme streeft naar het behoud van de eigen soort en eigen rastype. Ook kleine, zwakke, genetisch inferieure chiwawas streven naar raszuiverheid en het behoud van hun dure, edele, zuivere rashonden soort. Precies zo bekijken Wieroe en ik het hele uitstervende blanke, oftewel hyper Arisch/ Arctische mensapen ras op deze planeet nu, dat behoorlijk gehaat en gedemoniseerd wordt wereldwijd. Ja, misschien beseft Bureau Discriminatie Zaken niet, dat vooral blanke, heteromannen nu in Nederland behoorlijk gehaat, gepest en gediscrimineerd worden door de allochtonen en allahtonen en dit is iets wat ook gewoon strafbaar moet worden gesteld, want zwart racisme is ook racisme. Er zijn discriminerende blanken ok, maar er zijn ook discriminerende zwarten, Hindoeachtigen, allochtonen en allahtonen; eerlijk is eerlijk principieel.

  [12] Nee, wij, Wieroe en ik, zijn zelf geen blanken, niet blond, en wij hebben geen blauwe ogen, maar toch moet men respect tonen voor de raszuivere, en genetisch zwaar recessieve blanken. Ik als gepigmenteerde, viesbruin gekleurde, lagere kaste koelielander ben min of meer verplicht om Pro Blank Nederland te zijn, omdat de blanke Hollanders mijn leven hebben gered vroeger in 1990 toen ik psychisch ziek, paranoïde, vereenzaamd, mentaal kapot, illegaal en mislukt was als buitenlandse student (derdejaars student Technische Universiteit Delft, Werktuigbouwkunde) en verplicht was om zelfmoord te plegen, om geen schande te zijn en om de eer te redden van mijn Hindoestaanse familie, die mij genadeloos zou verstoten daarna, omdat ik gefaald had en geen titel behaald had, net zoals mijn vader die een beroemde dokter was vroeger en cum laude slaagde in Leiden, 1970 voor het artsen examen. Ik werd toen in 1990 vijf maanden lang opgenomen in een psychiatrische kliniek in Delft en dit heeft destijds mijn zelfmoord voorkomen, en het waren blanke Hollanders die toen mijn leven gered hebben, anders zou ik nu dus allang dood, weggerot en vergeten zijn, door de goden, godinnen en duivels, en het hele mensapendom.

  [13] Hierom heb ik nu de Hindoelander doctrine ontwikkeld en dit is een speciale partiële dimensie van mijn individuele geloof en ideologie als dewanist en deze doctrine is radicaal Pro Blank Holland en het verplicht mij in relatieve vectoriele zin om de blanke Hollandse extreem rechtse, en neonazi beweging te ondersteunen met zuiver Technocratische en Hindoeïstische oplossingen, met als stringente randvoorwaarde dat er geen gaskamers en verbrandingsovens erbij worden gebruikt, als de (vreedzame) etnische zuivering dus officieel zal beginnen in Nederland, via een nieuwe democratisch gekozen Fuhrer, zoals in Nazi Duitsland geschiedde. Ok het klinkt vreselijk, geef ik toe, maar de hele maatschappij is nu in rep en roer, vreselijk geradicaliseerd, verruwd, vol onnodig geweld, te veel ontspoorde allochtone jongeren die vluchten in radicalisering en extremisme, dus de ruk naar paranoïde extreem rechtse maniakken aan het roer van de Tweede en Eerste Kamer is geen onwaarschijnlijkheid binnen 18 jaar tijd of veel eerder bij de verkiezingen van 2017.

  [14] Ideologisch keuren Wieroe en ik toch bloedvergieten en buitensporig geweld af als Hindoeachtigen, maar er moet wel actief gezocht worden naar goedkopere, intelligentere, technocratische, en karmisch positievere oplossingen voor de hopeloze problematiek van onze dolgedraaide Multikukeluku, en dit is dus erg gecompliceerd.

  [15] Het Hindoeïsme is in wezen een extreem racistisch en discriminerend geloof van gekleurde mensapen uit India, dus hierom is voor mij als Hindoeachtige mijn raciale afkomst van fundamentele waarde, omdat mijn atma dit verkoos om zo te reïncarneren in een lagere, fysiek inferieure, zwakke, korte, kleingeschapen, viesbruine, waardeloze mensapen gedaante zoals ik nu eruit zie. Binnen de Hindoewereld gelooft men er heilig in dat blanken een hoger, goddelijker en edeler ras zijn en hierom zijn bijna alle afbeeldingen van de miljoenen Hindoe Goden en Godinnen vaak blank, Europideachtig of HOOG-Arisch. Het geloof in hogere en lagere rassen, kasten, incarnaties beheerst het hele denken en geloven van bijna alle Hindoeachtigen, en onderling discrimineren Hindoes elkaar op een beestachtige wijze en pikken zij lagere kasten meedogenloos dood. Veel gepigmenteerde Hindoes geloven er heilig in dat je moet boeten en lijden, wegens karmische zonden uit vorige levens, en er is geen ontkomen aan, dus ook als je zelfmoord pleegt of gediscrimineerd wordt door hogere blanken is het volgens veel Hindoes een straf voor karmische zonden uit vorige levens en dan is het overbodig om aangifte te doen van discriminatie of om erover te klagen, want het is je verdiende loon'; ook al maken die hogere blanke afgoden je dood of verkrachten zij jou anaal; wet van karma kent geen genade. Zelf, en ook om mijn half moslim afkomst ben ik erg veel gediscrimineerd door de hogere kaste Hindoes en ik zal spoedig ook aangifte moeten doen van deze kaste discriminatie binnen de bizarre Hindoe Apen (Titel) Kaste gemeenschap in Nederland.

  [16] Het kan zijn dat de lange, superieure, grootgeschapen, jonge, linkse blanken van de Jongeren organisatie Partij voor de Dieren, PINK! Zuid-Holland, gewoon te dom en te onderontwikkeld zijn om de complexe Hindoe Fundamentalistische, multispectrale ideologie van Wieroe en mij te kunnen begrijpen en het te bevatten. Bemiddeling door Bureau Discriminatie Zaken is noodzakelijk nu, dus hierbij ons verzoek om deze melding in behandeling te nemen en te overleggen met genoemde organisaties.

  [17] Wij moeten Partij voor de Dieren toch inlichten hierover en hen duidelijk maken dat de Niet Blanke mensapen totaal anders denken over de toekomst van de hogere, langere, superieure, intelligentere, groter geschapen en minstens 20.000 jaar verder geëvolueerde Blank/ BBB Arische, Arctische mensapen op deze planeet, conform de aangenomen absoluutheid van de evolutie leer van Charles Darwin. Rassen kwesties zijn erg gecompliceerd en liggen gevoelig dus er is veel behoefte aan meer openheid, taboeloze, doch kennisintensieve discussies (aub GEEN gedreig, gescheld, gehaat en gestigmatiseer, zuiver rationeel) en vooral meer feiten kennis mbt de biologische, evolutionaire inferioriteit van de Afroachtigen en Hindoe mensaapachtigen uit respectievelijk Afrika en het immense Indiase subcontinent, incl. Pakistan en Bangladesh.

  [18] Voetnoot, erg belangrijk:
  Ik ben min of meer een derde generatie Indiër, geboren in Suriname en behoor dus tot de Indiase Sarnami (koelie) Stam/ kaste uit dit Afro gedomineerd, tropisch land in Zuid Amerika. Maar hou er rekening mee dat ik GEEN LANGE, grootgeschapen, BLANKE man ben (feitelijk ben ik zelfs geen zuivere heteroman meer) en behoor tot het zgn. Hyperdynamisch gepigmenteerde Hindoeras uit India, dat in de oude Hindoeïstische/ Vedische geschriften aangeduid werd als het ras van de Zon, Surya.

  [19] Mijn Hindoeras zal samen met de overige Afro en ontelbare Afro/ Hindoe mix rassen over ruim 24 jaar, na 2040 dominant worden op deze planeet en de absolute macht overnemen en de laatste 6 miljoen blanke Hollandse, heteromannen mannen zijn dan gewoon verdoemd in die zwarte toekomst. Uit respect voor deze laatste blanke, mannelijke Hollanders zijn Wieroe en ik principieel 'Pro White Dutchman' nu en wij hebben onze (partiële) Hindoelander ideologie dan ook samengevat in onze gezamenlijke RE Mantra, die alsvolgt is geformuleerd:

  ***
  [20] Update remantra: d.d. 15 juni 2014:

  Onze rechts-extremistische, en fundamentalistische Hindoelander Mantra luidt alsvolgt:

  Als wij over tienduizend jaren opnieuw reïncarneren op deze planeet, dan willen wij minstens tienduizend raszuivere, inheemse, authentieke, Germanilanders ('blank/ Arische' Nederlanders) terugzien ergens in een poldertje of in het oude veengebied, levend en met een bordje puur Hollandse stamppot of boerenkool met wat lekkere Gelderse rookworst. En natuurlijk met een Heineken pintje erbij he, gekleed in frivole, Oranje mini bikini's en sexy boxer shorts. Hup Holland.

  Dit is simpele Hindoe fundamentalistische logica.

  *** Wieroe, Hindoe Nazi (homo)kat, Copyright 2014, ....{pootafdruk W.G.} ... ***
  (getypt door zijn goudbruine koelie typslaafje Dewanand,
  in functie als secretaris van het kattenleger van Delft kennisstad met duizenden slapende cellen in warme mandjes)

  ***

  [21] Ik hoop dat de complexe, multispectrale ideologie van Wieroe en mij nu enigszins duidelijk is voor u, mocht u vragen hierover hebben, dan kunt u gewoon mailen of bellen.

  [22] Discriminatie op grond van ideologie is te herleiden tot discriminatie op grond van geloof, politieke overtuiging en opvattingen m.b.t. rassen en volkeren dus hierom kan gesteld worden dat PINK! Zuid Holland mij nu discrimineert en/of ongelijk behandeld op grond van alle drie discriminatie gronden zoals genoemd door Bureau Discriminatie Zaken zelf. Ook de vrijheid van geloven en om vrij te miaauwen via onze website, als individuen van mij en Wieroe is een grondrecht van elke ingezetene van Nederland, dus PINK! Zuid Holland onderschrijft Artikel 1 niet als grondrecht in Nederland en moet dit snel toelichten in het openbaar. De vraag is of PINK! Zuid Holland ernaar streeft om Artikel 1 af te schaffen als zij de macht ooit zouden kunnen veroveren in Nederland, wellicht met een eigen superieur, Hollands dierenleger.

  [23] Het is duidelijk dat PINK! Zuid Holland een erg intolerante organisatie is van blanke jongeren in Nederland en de vraag is of zij het uitsluitings argument 'ideologie' nu als drogreden misbruiken om mij weg te discrimineren op grond van mijn gekleurde, Surinaamse en Hindoeachtige afkomst en geloof. Het is wel zo dat ik bij de Partij van Dieren toch vaker buiten gesloten ben en het zwijgen werd opgelegd tijdens bijeenkomsten. Mijn verzoek van een jaar geleden om een eigen Werkgroep Delft op te richten werd resoluut afgewezen via een korte email, zonder enig verder overleg en ook hierbij besefte ik dat deze blanke Hollanders feitelijk pure rassenhaters zijn en alleen huichelen. Dit vind ik erger dan openlijk racist zijn of koeliehater, omdat eerlijkheid meer respect afdwingt bij ons zwarten dan liegen, hypocrisie en huichelen. Veel negers die gediscrimineerd werden vertelden mij dat zij openlijke negerhaters veel meer respecteren dan de heimelijke rassenhaters, die gewoon levensgevaarlijke slangen kunnen zijn, die jou stiekem omsingelen achter je rug en opeens doodwurgen daarna. Het viel mij op dat veel leden van de Partij van de Dieren toch erg xenofoob en bekrompen zijn en niet openstaan voor niet-blanke gedachten en geloofs opvattingen m.b.t. milieu, dieren en natuur. Ook dit kwam erg discriminerend over gedurende de twee jaren dat ik lid ben van deze partij.

  [24] Mijn katten zoontje, Wieroe benadrukte zonet luid en klagend miaauwend, dat ik deze melding nu moet doen van discriminatie en ongelijke behandeling want hij vindt het ook erg hoe men mij overal discrimineert en wegjaagt.

  [25] Indien u mijn melding van discriminatie en ongelijke behandeling nader wilt onderzoeken kunt u kontakt opnemen met mij,

  Met vriendelijke groeten,

  Dewanand
  Mijn website: Kritisch Podium Dewanand
  www.dewanand.com

  PS 1
  Dit document is officieel bekrachtigd en ondertekend door Wieroe, mijn slimme Hindoe Nassie (homo) katten zoontje met zijn poot-/ handtekening, zie hieronder:  Officiele Poot-/ handtekening van Wieroe

  [26] Bijlagen overzicht (5):
  Bijlage 1: d.d. woensdag 24 februari 2016, toegang geweigerd in mail van PINK! Zuid Holland
  Bijlage 2: d.d. woensdag 24 februari 2016, mijn tweede mail aan PINK! Zuid Holland

  Bijlage 3: d.d. woensdag 24 februari 2016, eerste bevestigings mail van PINK! Zuid Holland
  Bijlage 4: d.d. woensdag 24 februari 2016, aanmeldings mail aan PINK! Zuid Holland
  Bijlage 5: d.d. dinsdag 23 februari 2016, Uitnodiging thema-avond PINK over TTIP 26 februari in Delft


  Bijlage 1: d.d. woensdag 24 februari 2016, toegang geweigerd in mail van PINK! Zuid Holland


  From: zuid-holland@pinkpolitiek.nl
  Sent: Wednesday, February 24, 2016 1:15 PM
  To: waldo@ziggo.nl
  Subject: Re: Uitnodiging thema-avond PINK over TTIP 26 februari in Delft

  Beste meneer Doerga,

  Helaas moet ik terugkomen op mijn vorige bericht. Nadat ik uw website heb bekeken heb ik uw aanmelding aan het bestuur van PINK! Zuid-Holland voorgelegd. We zijn van mening dat uw idealen niet overeenkomen met die van PINK! en daarom hebben wij besloten dat u niet welkom bent bij de thema-avond over TTIP van aanstaande vrijdag 26 februari.
  Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd verblijf ik.

  Met vriendelijke groet,

  Renee Baris
  PINK! Zuid-Holland


  Bijlage 2: d.d. woensdag 24 februari 2016, mijn tweede mail aan PINK! Zuid Holland


  Citeren waldo@ziggo.nl:

  > ja mijn kat, Wieroe is mijn zoontje in feite uit mijn vorige huwelijk
  > met een lage kaste hindoemeisje. Ik kan een vrouw niet zwanger maken
  > dus namen wij maar baby katje Wieroe.
  >
  > ziehier een nieuwjaars gedicht 2015 van Wieroe, er zit een hele
  > filosofie in, eea katten viewpoint van genesis uit bijbel. Dus
  > misschien leuk op de leestafel van as vrijdag event. of zet het op uw
  > site ovv bron en Wieroe als officiele auteur, ingezetene katten
  > burger van het Koninkrijk Der Nederlanden.
  > U kunt de word file krijgen, dus mail of bel.
  >
  > Katten bekijken het leven totaal anders dan ons, en Wieroe wil mij
  > nog eea openbaren over de economie van de hindoe kat.
  > Veel teksten van mij bevatten toch ideeen en gedachten van Wieroe en
  > ik kan dit ahw wetenschappelijk onderbouwen nu en min of meer
  > bewijzen, hoe gek het ook mag klinken.
  >
  > ------
  >
  > '2015: 'Mensaapjes, Miaauw a.u.b. naar de Zon''
  >
  > Offeraar WIEROE, DE HINDOE NAZI KAT uit Delft kennisstad
  > Offercode S214
  > Offerdatum ZATERDAG 3 JANUARI 2015
  >

 • (gedicht van Wieroe) '2015: 'Mensaapjes, Miaauw a.u.b. naar de Zon''

 • Bijlage 3: d.d. woensdag 24 februari 2016, eerste bevestigings mail van PINK! Zuid Holland

  -----Original Message-----
  From: zuid-holland@pinkpolitiek.nl
  Sent: Wednesday, February 24, 2016 11:38 AM
  To: waldo@ziggo.nl
  Subject: Re: Fw: Uitnodiging thema-avond PINK over TTIP 26 februari in Delft

  Beste Waldo,

  Leuk dat u geïnteresseerd bent in onze thema-avond! U bent van harte
  welkom, dus we zien u graag komende vrijdag.

  Met vriendelijke groet,

  PINK! Zuid-Holland

  P.s. Groetjes aan uw wijze kat

  Bijlage 4: d.d. woensdag 24 februari 2016, aanmeldings mail aan PINK! Zuid Holland

  > Citeren waldo@ziggo.nl:
  >
  >> Geachte organisatie Pink!,
  >>
  >> Ik ben lid van de partij vd dieren en ben wel hindoestaans,
  >> bruingekleurd, en hindoeschrijver.
  >>
  >> Gaarne wilde ik mij aanmelden voor uw thema avond van 26 feb delft,
  >> zelf woon ik in Delft
  >>
  >> Uw organisatie ken ik niet, dus ik vind het interessant om het door
  >> te lichten.
  >>
  >> Mijn Hindoe kat, Wieroe geeft u ter besluit een wijs advies:
  >> miaauw, vaker naar de zon.
  >>
  >> m vr gr,
  >>
  >> Waldo D. Doerga
  >> hindoeschrijver
  >> Delft
  >> tel 015 25....
  >> mijn site: www.dewanand.com
  >>
  >> ref zie onder:


  Bijlage 5: d.d. dinsdag 23 februari 2016, Uitnodiging thema-avond PINK over TTIP 26 februari in Delft

  From: zuidholland@partijvoordedieren.nl
  Sent: Tuesday, February 23, 2016 11:05 PM
  To: waldo@ziggo.nl
  Subject: Uitnodiging thema-avond PINK over TTIP 26 februari in Delft

  Beste partijgenoot,

  Onze collega's van jongerenorganisatie PINK! Zuid-Holland organiseren op 26 februari aanstaande een thema-avond over het handelsverdrag TTIP, waarbij ook de leden van de Partij voor de Dieren uit Zuid-Holland van harte welkom zijn.

  Op 26 februari kunt u terecht in Delft voor een interessante avond over het Trans-Atlantisch Vrijhandels- en Investeringsverdrag (TTIP). Corinne Cornelisse is hierbij te gast en zal een presentatie geven over dit onderwerp. Zij werkt als beleidsmedewerker met veel inzet en kennis van zaken sinds 2010 op de Tweede Kamerfractie van de Partij voor de Dieren in Den Haag. Zij weet veel te vertellen over de ontwikkelingen en consequenties van dit nieuwe handelsverdrag.

  Het programma ziet er als volgt uit:

  19.00 Inloop
  19.30 Introductie en film
  20.00 Presentatie Corinne Cornelisse
  21.00 Borrel

  Aanmelden kan via zuid-holland@pinkpolitiek.nl.
  De thema-bijeenkomst vindt plaats in Duurzaamheidscentrum De Papaver,
  adres Korftlaan 6, 2616 LJ Delft.
  PINK! Zuid-Holland ziet u graag op 26 februari!


  ***


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Public letters
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved