Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Public letters

Aan: Shree drs Monique Badloe
Think Pink event, Den Haag, zondag 25 oktober 2015 ,
idee Wieroe: ontwikkel Kanker investeringsfonds India - Holland

Offeraar       Dewanand en Wieroe
Offercode      waction0082
Offerdatum     woensdag 21 oktober 2015

Aan: Shree drs. Monique Badloe
ea Shree Shera Rostamkhan
Shree Archana Mohamed
Team van het Think Pink event, inzake borstkanker met collecte

Onderwerp: idee van Wieroe, ontwikkel Kanker investeringsfonds India vanuit Nederland en rest Europese Unie

Inzake: Think Pink event zondag 25 oktober 2015, Den Haag, met als thema borstkanker met collecte

Ons Kenmerk: waction0082.doc / 20151021 / Monique Badloe / Think Pink event zondag 25 oktober 2015 , idee Wieroe: ontwikkel Kanker investeringsfonds India - Holland / 2716W 8P

Delft, woensdag 21 oktober 2015

Mauw, mauw, namastiaauw Shree drs. Monique Badloe, als een heel bijzondere gemanifesteerde atma/ ziel in een superieur, lang, perfect, goudbruin, feminiene, Indiaas/ Hindoeïstische gedaante, en hele team Think Pink,

Hierbij ontvangt uw organisatie een document van het Kritisch Podium Dewanand, http://www.dewanand.com met als registratie nummer waction0082. Dit document is openbaar gemaakt in de Openbare Brievenrubriek van onze website en verplicht u tot niets.

In dit document wil Wieroe, mijn slimme Hindoe Nassie (homo) katten zoontje jullie wat ideeën geven inzake het Think Pink event van zondag 25 oktober 2015, Den Haag.

Idee 1 van Wieroe, mijn slimme Hindoe Nassie (homo) katten zoontje

Probeer een eigen ´Indian Cancer Research Investment Fund´ op te richten in Nederland en hele Schengen zone, zoek hier donateurs, investeerders en financieerders, en laat al het onderzoek toch in India uitvoeren, omdat het daar toch vele malen goedkoper is. De euro is effectief ruim 80 maal meer waard dan de roepia dus het geld kan in India veel efficiënter besteed worden, omdat wetenschappers daar ook vele malen goedkoper kunnen werken en beter gemotiveerd zijn dan in het huidige Nederland, waar men al welvaart ziek, moe en bejaard is, na slechts 70 jaar Westerse bloei en hoge welvaartsgroei.

Op deze wijze ondersteun je de ontwikkeling van Venture Capital in India, zgn. durfkapitaal en je geeft talent uit India een eerlijke, gouden kans om iets nieuws te ontwikkelen, teneinde kanker effectiever te bestrijden of als preventie in een vroeg stadium via voorlichting aan de massa.


Idee 2 van Wieroe, mijn slimme Hindoe Nassie (homo) katten zoontje

Probeer dan via politieke kanalen het kanker onderzoek in India zelf te stimuleren via Indiase bedrijven die samenwerken met de grotere Indiase universiteiten, waar tientallen miljoenen mensen aan gelieerd zijn. Probeer dan wel kaste discriminatie in India en de ziekelijke obsessie voor religieuze apartheid in dit extreem religieus gesegregeerd apenlandje, toch te elimineren binnen de wetenschappelijke wereld van dit achterlijke, feodale zwartjes land.

India heeft 1,3 miljard gekleurde inwoners, en drie procent hiervan moet hoe dan ook hoogbegaafd zijn, dus als je even rekent dan betekent dit concreet dat er minimaal 39 miljoen NIET BLANKE hoogbegaafden moeten zijn in het huidige gekleurde India en dit is een enorm groot reservoir vol met human capital. India moet deze massa sneller mobiliseren en investeren in hun natuurlijke talenten om opnieuw de machtige Hindoestaat te worden van 5000 jaar geleden, onze oude Aryawart, het land waar de goden en godinnen kwamen om uit te rusten en vakantie te vieren.

Maar wij moeten hoe dan ook niet dezelfde domme fouten maken als de lange, hogere, grootgeschapen, duivels intelligente, normloze BLANKE BARBAREN uit Europa, die nu na ruim 600 jaar bloedig moorden, roven, uitbuiten, martelen, verkrachten, intelligent verdelen en heersen en, na een heuse Koloniale Holocaust van minstens 400 miljoen vernietigde niet blanken, met de bebloede blank/ christelijke bijbel in de hand, erin slaagden om een superieur systeem te ontwikkelen van zgn. meedogenloze MONDIALE MONETAIRE SLAVERNIJ. In wezen is dit een formidabele prestatie van een ongepigmenteerde, Arctische mensapen soort uit continentaal, prehistorisch Europa op planeet aarde, en vanuit strikt, absolutistisch, evolutionair en biologisch, darwinistisch oogpunt volledig natuurlijk en super gezond voor alle mensapen op aarde. Immers als de grootste, sterkste en meest intelligente, al of niet blanke, mensapen overwinnen na ruim 1,3 miljoen jaar evolutionaire, bloedige en meedogenloze rassen oorlogen dan is dat uiteindelijk het allerbeste voor alle levende wezens op deze planeet, mits deze superieure, lange, super potente, blanke mensapen al het leven niet ooit, doelbewust of noodgedwongen, annihileren met al hun duizenden nucleaire wapens.


Idee 3 van Wieroe, mijn slimme Hindoe Nassie (homo) katten zoontje

Het investerings fonds uit idee 1 moet hoe dan ook doelbewust en planmatig investeren in zgn. oeroude, goedkopere, en effectievere, natuurlijke preventie methoden voor kanker uit de oude Hindoeïstische Ayurveda gezondheidsleer van het oude Aryawart, dat India vroeger was. Het is zielig dat de zwarte mensapen uit India nu de normloze en Adharmische lange, blanke barbaren uit Europa en Amerika als halfgoden aanbidden en aflikken hele dag.

Beter is dat de zwarte mensapen uit India nu zelf dit doen, dus de Indiase regering en de hele Indiase politiek moeten dit zelf ter hand nemen en het onderzoek van de ayurveda geneeskunst verder perfectioneren, om kanker te voorkomen en het te genezen.

Hopelijk geef je onze slimme Wieroe, als nationaal bekende Hindoe Nassie (homo) katten zoontje van mij nu ook een gouden medaille met zijn naam erop gegraveerd, met het bijbehorende eigendoms document. Wieroe is een harde werker, zie hieronder de waarheid over de huidige manifestatie van Wieroe´s ziel, zijn alwetende, onvernietigbare atma in deze huidige katten gedaante, bestaande uit prakriti, datgene dat het enige is dat onderhevig is aan voortdurende transformaties, en dat door het atma noodzakelijk is om te kunnen handelen, met dit koolstof lichaam van dit wezen op aarde.

Uitleg waarom Wieroe een vergevorderde Gitastani is


Waldo Dewanand postte dit op de Facebook timeline van Sanam Janeman Radjesh op d.d. 21 oktober 2015, volledig herschreven en nabewerkte tekst.

Ja kijk academische titels zijn gelukkig, wettelijk beschermd in Nederland, hele EU, USA, en alle Schengen partners, met blank, westerse karakter. Wie nooit een titel officieel heeft behaald of een of andere tussentijdse diploma of certificaat behaalde na een examen via een officieel erkend en wettelijk daartoe gerechtigd onderwijs instituut, en het toch aanvoert en vermeld in officiële documenten of in het openbaar is strafbaar en kan vervolgd worden, wegens fraude en oplichting. Alleen de titel 'professor' is niet echt wettelijk beschermd en mag dus door iedereen gevoerd worden als zelfbenoemde proffie.

Hierom heeft Wieroe zichzelf vandaag officieel gekroond tot professor Wieroe en hij is expert nu als een volleerde Gitastani, na tien jaar studie en meditatie, in alle mogelijke katten yoga standjes uit de 54 Hindoeïstische geschriften.

Professor Wieroe is nu

1. de professional van het niet-handelen, wat ook handelen is, ref. Bhagavad Gita,

2. de professional van het verzaken van alles door botweg, koppig, arrogant en halsstarrig in zijn mandje te blijven nietsnutten, als de volmaakte verzaker van de verzakers uit Delft kennisstad, en pertinent te weigeren om een poot uit de mouw te steken,

3. echt absoluut onthecht van de materiële wereld,

***
Deze vers uit de heilige 'Bhagavad Gita zoals zij is', is dan van toepassing voor onze katachtige yogi, Wieroe in zijn warme mandje:

Bhagavad Gita Vers 6.8 Men heet in zelfverwerkelijking verankerd te zijn en wordt een yogi (of mysticus) genoemd wanneer men geheel voldaan is door de kennis die men verworven en verwerkelijkt heeft. Men is dan op het bovenzinnelijk vlak en beheerst zich volkomen. En men ziet een brok steen of een klomp goud met gelijkgezinde blik.

Uit tekst uitleg. Boekenwijsheid zonder doorgronding van de Allerhoogste Waarheid heeft geen nut. Dit wordt als volgt omschreven:
"Niemand kan de bovenzinnelijke aard van de naam, gedaante, eigenschappen en het spel van Sri Krishna begrijpen via zijn stoffelijk besmette zinnen. Alleen indien men van het geestelijke doortrokken raakt, door bovenzinnelijke dienst aan de Heer, worden de bovenzinnelijke naam, gedaante, eigenschappen en ook het spel geopenbaard." (Padma Purana.)
***


4. hij is ahw allang ontstegen aan de drie Guna geaardheden, en hij is 99 procent van de tijd zuiver Satthvish, qua denken, dromen en handelen,

5. en is allang verlost van de illusie van DWAITA, absoluut onthecht van de dualiteiten die ons binden aan de stoffelijke en zinnelijke handelingen van onze vijf zinnen,

6. En Wieroe's atma koos ervoor om met dit kattenlichaam, dus gedurende een levenscyclus de zgn. 'miaauw Tapasya' te doen, bloot, ascetisch en door weer en wind,

7. Feitelijk is Wieroe nu allang in het nirwana, en hij is op een heel hoog niveau onthecht van alles, waardoor hij heel dicht is bij de realisatie van moksha met dit katten lichaam,

8. In Wieroe´s Bilar Ka Loka, de hogere spirituele Katten Planeten zijn er alleen geperfectioneerde katten en die miaauwen en spinnen hele dag, gelukzalig, zorgeloos, vol vreugde en onbevreesd in perfect prehistorisch katten Sanskriet.

Legenda
Een Gitastani is een persoon die absoluut gelooft in de heilige Bhagavad Gita
Een Gitarani is een meisje die absoluut gelooft in de heilige Bhagavad Gita

----- einde tekst facebook


Ter besluit, dewanistische constraint, en multispectrale dewanistische zegen

Dit is de nieuwste Dewanistische constraint:

'Wordt zo perfect als de Surinaamse fajalobie die schoonheid en geurige liefde schenkt aan iedereen in de hete, exotische tropische jungle van Switi Sranang'.

Veel succes met uw professionele Arisch/ Hollandse organisatie in Nederland,

Hierbij verblijven wij,
met de volgende tekst als afsluiting:
Onze intelligente, multispectrale dewanistische zegen, wens en boodschap aan u allen.

De Grote Goddelijke Moeder Kat, Altecrea, God, Ana, Jezus, Boeddha, Jahweh, Allah, Krishna, Laxmie Maata, Durga Maata en alle resterende ziljoenen Hindoe/ Vedische goden en godinnen zullen u zegenen met de zuiverste darshan uit Krishnaloka. (Dewanistische Boolean logica leert:
1) als het spiritueel regent op uw lichaam, geest, ziel en hele zelf, dan gooit elke god(in) telkens een druppel water naar beneden als darshan om u te zegenen;
2) hoe meer goden en godinnen u zegenen, hoe beter, omdat een groter aantal regendruppels van hen allemaal uit de hemel leiden tot meer zegeningen van boven).

Hoogachtend,

Dewanand,
GOUDbruine mensaapje en Hindoeschrijver
en
Wieroe,
de slimme Hindoe Nazi (homo)Kat uit Delft kennisstad;

beiden zijn niet blanke, niet lange, niet grootgeschapen ('LAAR' < 20,3 cm) en niet menselijke Hindoe Fundamentalisten uit Delft Kennisstad en Apartheidsstad nr. 1 van Nederland.
(Technocratische Hindoe fundamentalisten van de futuristische dewanistische stroming van de klassieke zuivere, oeroude Sanathan Dharma, zoals het was in ons oude Dharti Maata, zgn. Aryawart, ons heilige Mother India van ruim 5000 jaar geleden).
Planet of the intelligent Hindu chimps

E: waldo@ziggo.nl
Delft
website: Kritisch Podium Dewanand
http://www.dewanand.com


PS 1

Zie dit betoog onder, om te begrijpen hoe Wieroe dus data naar mij doorseinde en waarom het waar is dat hij ook actief heeft meegedacht terwijl ik alles schreef sedert 2005:

***
posting d.d. 10 december 2014 door dewanand op extreem rechtse discussie forum http://forum.politics.be, dit is de herschreven update ervan op d.d. 21 oktober 2015.

Vaak ben ik ook stomverbaasd wat Wieroe allemaal naar mij miauwt en wat hij allemaal in mijn bruine koelie apenkop implanteert via de Wifi Kwantum poorten die hij bij mij allang geleden heeft gekraakt, gehackt he. Deze poorten zijn inputs in mijn onderbewustzijn, tot de kern van mijn jiva, geest en diepere ectopsychische kern, van mijn zelf en geprojecteerde zelfbewuste Ich persoon, en die signalen uit Wieroe's bewustzijn stromen zo continu door omdat ik nu op dit moment in zijn karmitronen veld zit hier achter mijn pc op net 1,2 meter afstand, en Wieroe slaapt nu vlak naast mij in zijn warme mandje en kijkt mee wat ik typ. Ok dit klinkt wel raar, maar je mag het wetenschappelijk gaan uitzoeken. denk aan die hele theorie over morfologische resonantie velden, van Rupert Sheldrake, wetenschappelijke micro bioloog. In zijn boek uit 2005 onderbouwt hij dit met wetenschappelijke experimenten en hij heeft ook bewezen dat leerprocessen binnen een gemeenschap ook door dit onstoffelijk communicatie veld worden beïnvloed, omdat een zwarte migrant uit India of Afrika in blank Europa of Amerika zich opeens kan ontwikkelen via universitaire studies tot een vooraanstaande wetenschapper, terwijl hsij dit in zijn zwarte, achterlijke, feodale herkomstland absoluut nooit zou kunnen presteren.

Ok het klinkt ziekelijk, maar ik besef toch dat Wieroe als Hindoe Nazi kat vaker veel dingen naar mij doorseinde op deze wijze, sedert hij hier de zaak kraakte in 2005 als Hollandse slumkat uit Rijswijk.
*** (einde citaat)


PS 2
Dit document is officieel bekrachtigd en ondertekend door Wieroe, mijn slimme Hindoe Nassie (homo) katten zoontje met zijn poot-/ handtekening, zie hieronder:Officiele Poot-/ handtekening van Wieroe

Bijlage 1
Het Think Pink event van zondag 25 oktober 2015, Den Haag,

in de Uithof, Den Haag

Programma

Kom naar Think Pink! en steun de strijd tegen borstkanker met jouw aanwezigheid!

12.30 uur - 13.00 uur Verzamelen op het parkeerterrein van de Uithof
13.00 uur - 14.00 uur Think Pink! wandeling (5km)
14.00 uur - 14.30 uur Uitreiking roze medailles met hapje en drankje
14.30 uur - 18.00 uur Think Pink! 2015 congres
18.00 uur - 20.00 uur Dansen met muziekformatie Diamonds 2000 en Aashiq Brothers

TOEGANG EN PARKEREN GEHEEL GRATIS!

Bijlage 2
RJ, jongen van 2 jaar met agressieve vorm kinder kanker, vecht voor zijn leven

Monique Renuka Badloe with Shera Rostamkhan and Archana Mohamed
October 16 at 4:07pm ·

Nog maar 2 jaar... En nu al zo een zware strijd moeten leveren... Wat kan het leven soms oneerlijk zijn.

Lieve RJ, wij leven met jou en je familie mee. En vanuit Think Pink! gaan wij ons uiterste best doen om zoveel mogelijk middelen in te zamelen om jou, je zusje en je pappa en mamma te ondersteunen in deze moeilijke periode!

Geen enkel kind mag dit meemaken! RJ vecht tegen de meest agressieve vorm van kinderkanker. Hij gaat voor een speciale behandeling naar Amerika en moet daar een tijd met zijn ouders en zusje verblijven. Dit brengt uiteraard kosten met zich mee.

Op 25 oktober a.s. houden wij bij Think Pink! (Uithof Den Haag) een speciale collecte voor RJ. Mijn oproep aan een ieder is : Kijk diep in je hart en steun naar draagkracht. Want RJ is ook ons broertje!

-----------
Mijn postings op Facebook Think Pink event pagina mbt thema RJ met agressieve kinderkanker:

Waldo Dewanand ja het leven is onbegrijpelijk wreed.
October 16 at 7:58pm · Like


Waldo Dewanand mauw, mauw namastiaauw Shree Monique Renuka Badloe in Afrika praten de vrouwen over 'children of heaven' en 'children of Earth', de eerste soort sterft binnen 1 jaar na de geboorte en is totaal kansloos in de harde, primitieve, arme Afrikaanse milieus, waar letterlijk en figuurlijk geldt: 'survival of the fittest african blacks'. Nu zijn er zeker al een slordige 30 miljoen aids kinderen, die wezen zijn in Afrika en velen lijden ook nog aan aids, en moeten alleen alles zelf uitzoeken, temidden van oorlog, armoede, kinder prostittutie, en religieus extremisme. En niet te vergeten die miljoenen war childs uit Afrika, die elke dag van slechts 1 bordje sago pap moeten leven. Onbegrijpelijk hoe wreed Moeder Natuur is, of is dit de wil van onze miljoenen Hindoe goden en godinnen, incl sheytans, rawans, rakshats???? Dit is het mysterie van ons hele bestaan nu in feite, hoe kan dit?????? Lees het boek eens 'Waar was god' van een blanke amerikaanse christelijke denker. In het Hindoeisme is er hier een totaal andere verklaring voor, en Wieroe is nu bezig met mij dit verder uit te rafelen in zijn warme, luie mandje.
October 16 at 8:07pm · Edited · Like


Waldo Dewanand o ja noot: Monique Renuka Badloe ook in zwart India zijn tientallen miljoenen kinderen uit lagere kasten totaal kansloos, ondervoed, kinderslaven van rijkere hogere kaste brahmanen, arm, ziek, en ze worden vertrapt daar als ratjes. Sociaal onrecht in zwart India is echt wreed, de blanken hebben wat beschaving daar gebracht tot 1947 toen die zwartjes in India onafhankelijk werden en hun eigen hindoestaatje bouwden met heilige koeien en al hun duizenden hogere en lagere kasten, incl een extreem racistisch, eurocentrische, hindoeistische apartheid. India is echt een hopeloos landje nu. En INdia heeft radicale religieuze apartheid, hopeloos.
October 16 at 8:12pm · Like


Waldo Dewanand maar effe praktisch Monique Renuka Badloe je kan toch gewoon even mensen online laten storten op het bankrek nr van jouw stichting, via paypal, of bankoverschrijving, ideal he???? Evt help ik je v kleine bedelactie op heel facebook, ik zit toch nu in ruim 60 fb groups en jij bent super bekend nu. TIP: overweeg om deze jongen toch in INdia te laten behandelen en te verplegen want daar zijn de arbeidskosten stukken lager en het medische niveau is het zelfde.
October 16 at 8:15pm · Like

Waldo Dewanand kijk hier Wieroe doet mee met think pink:***


***


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Public letters
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved