Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Public letters

Dr. George Muskens :
Commentaar rapport jongeren en integratie

Offeraar    Dewanand
Offercode   waction0058
Offerdatum   5 mei 2008

Aan:
Dr. George Muskens
DOCA Bureaus

Kerkstraat 27
4664 BN Lepelstraat
tel 0(031)164686755
mobiel 0(031)620760996


Onderwerp: Brief inzake uw rapport jongeren en integratie

Mijn kenmerk: waction0058.doc / 20080505 / Dr. George Muskens / Commentaar rapport jongeren en integratie / 1464W

Delft, 5 mei 2008

Namaskar edele heer Muskens,

Hierbij ontvangt u mijn commentaar op uw aangekondigde rapport over Jongeren en integratie.

Ik moet u alvast teleurstellen, want u kunt uw rapport gelijk bij het oud papier dumpen, omdat het al verouderd is voor u het ontvangen heeft van uw drukker. Al de miljoenen die hieraan besteed zijn, zijn dus gewoon verloren en het is allemaal geroofd geld van de arme Nederlandse belastingbetalers. Men zou u gewoon moeten straffen voor deze verspilling van maatschappelijk kapitaal.

Allochtone cyber kasten

Wist u dat alle allochtonen zich nu georganiseerd hebben in kasten en nu ook allemaal verenigd zijn in geisoleerde cyber kasten? Kijk niet vreemd op hiervan, want het is de harde waarheid. Kijk hieronder om de cyber kasten te ontdekken van de vele soorten allochtone groepen.

Link naar alle discussieforums waar Dewanand op is geweest:

 • Links to all Forums active Dewanand
 • Einde van de integratie

  U moet mijn roman 'Einde van de integratie' echt kopen en lezen. Citeer eruit voor al uw geweldige blanke ministers en maak hen duidelijk dat integratie gewoon bullshit is, net zoals Michiel Smit van Nieuw Rechts al drie jaar geleden verkondigde. Profeet Hans Janmaat (VZMH) had ook veel inzichten in integratie en had reeds twintig jaar geleden voorspeld dat het in de toekomst een puinhoop zou worden hier. En u heeft zeker toen niet op deze Hollandse profeet gestemd.

 • (roman) 'Einde van de integratie'
  Een aangrijpend verhaal over de zielige integratie van een naief Hindoestaans meisje. paperback, 291 pag. 22,17 euro, rubriek: romans
 • Wie denkt u wel dat u bent als verouderde blanke onderzoeker? Hoe definieert u integratie? Lees hier alles over in mijn boek 'Dynamisch Vreemdelingen beleid'. Of wat denkt u over onze islamitische wereldburgers? Islam is een transnationaal geloof en hierom heeft het voor moslims totaal geen zin om te integreren in een barbaarse blanke westerse wereld. En wist u dat de islam in feite heel erg Vedisch is en historische banden heeft met het oude India? U bent kennelijk heel slecht geinformeerd over de hoge beschaving van kleurlingen, zwarten, hindoes, moslims en overige niet-blanken. U denkt dus heel eenzijdig en uw hele houding is discriminerend. Wilt u de harde waarheid weten of moet ik langs komen op uw kantoor om het met kracht erin te rammen met een pen?

  Voor meer professionele informatie over de islam verwijs ik u naar mijn onderstaand boek:

 • (boek) "Koran: Verbieden of Herschrijven? De gids voor geweldloze deislamisering"
  Exacte en serieuze analyse van Koran, terrorisme en de omstreden moslim identiteit, met een wetenschappelijk en Dewanistisch karakter. Paperback A4, 411 pag. 24,57 euro, rubriek: religie en esoterie

 • Kleurlingen en zwarten ontwikkelen zich nu sneller dan u denkt

  Lees eens mijn boek 'Moord op allochtonen' en ontdek hoe snel India, China, Brazilie, Turkije, Nigeria, en zelfs Marokko zich nu ontwikkelen tot moderne welvaartsstaten. Over tien jaar zijn deze landen de nummer 1 van de wereld en zij zullen de hele wereldcultuur domineren. Houdt u hier rekening mee of is dit allemaal te moeilijk voor uw blanke hersenen?


 • (boek) "Moord op allochtonen"
  Is een Holocaust de toekomst van allochtonen en moeten zij daarom allemaal vluchten voor 2020? paperback Royal 421 pag. 24,77 euro, rubriek: Geschiedenis en politiek
 • De harde waarheid is dat integratie nu onmogelijk is in achterlijk en racistisch Nederland. Gooi dus uw rapport maar direct weg als u het ontvangt van uw drukker. Uw rapport is nutteloos en verouderd.

  De harde waarheid is dat steeds meer jonge buitenlanders en niet-blanke westerlingen gewoon weg willen uit Nederland, want hier is toch alles racisme en discriminatie. Hun eigen gekleurde herkomstlanden gaan nu supersnel vooruit en daar kunnen zij direct een hoge functie krijgen en worden gerespecteerd als volwaardige mensen. Hier in Nederland ben je toch altijd raar en vreemd als je een kleurtje hebt. Zelfs mij is dit alles overkomen. Ik, arme ik, die vroeger toen ik jong was helemaal Hollander wilde worden en blanker was dan een blanke. Uiteindelijk assimileerden Hindoe vrouwen mij in Nederland en nu ben ik Hindoe fundamentalist en hindoeschrijver. Ik ben nu een rasechte Hindoelander. Tip: zoek dit woord met google in tien miljard webpagina's om er meer over te ontdekken.

  OK, meneer Muskens, grote onderzoeker, ik wil graag uw samenvatting lezen van uw hele advies aan de hoge opperezels van Nederland aangaande jongeren en integratie. En wees gewaarschuwd, want allochtonen gaan u hard aanpakken als u een fout advies geeft of feiten verdraait. Uw leven zou zelfs in gevaar kunnen komen, als uw rapport onwaarheden bevat, wat heel treurig zou zijn voor u en uw familie. Let dus op wat voor onzin u uitkraamt over allochtonen.

  Allochtonen gaan massaal remigreren komende tien jaar

  Misschien beseft u helemaal niet welke revolutionaire groei gaande is in India en China en wat de meta-economische en meta-culturele gevolgen hiervan zullen zijn voor de gekleurde en zwarte wereld binnen tien jaar. Nou, vele niet-blanken uit de blanke westerse wereld zullen gewoon remigreren. Er zal militaire en economische steun komen uit India en China voor alle kleine landjes van kleurlingen en zwarten. Het kan zijn dat ik hier persoonlijk voor zal zorgen, om een sterker zwart zelfbewustzijn te creeeren op deze aardkloot, want nu denken zij nog teveel als halfapen en steunen elkaar niet radicaal.

  Blanke wereld is verdoemd

  Heeft u in uw rapport vermeld dat de blanke wereld feitelijk verdoemd is, om roemloos ten onder te gaan? Kent u de blanke literatuur hierover? Of is dat allemaal taboe voor uw politiek correcte blanke hersenen?

  Feit is dat de nieuwe generatie blanken gewoon luier, zwakker, hoeriger, barbaarser en arroganter is en niet zal kunnen concurreren met de veel sterkere en vitalere kleurlingen en zwarten. Alleen door te discrimineren en intelligenter uit te buiten zullen blanken het nog kunnen redden in de toekomst, maar dat kan leiden tot een heuse Derde Wereldoorlog op Westers grondgebied. En hier komen de ondergrondse cellen bij kijken van Al Qaida, ja ja, Mister Muskens, kijk maar uit, want Al Qaida volgt u overal en men kent zelfs de juiste maat kogels voor u.

  Tot zover mijn betoog,
  Voor overige informatie verwijs ik u naar mijn beruchte website.

  Voor alle duidelijkheid, deze brief bevat geen Anthrax en geen doodsbedreigingen aan uw persoon. Ook is deze brief openbaar gemaakt op het Kritisch Podium Dewanand en zal snel verspreid worden op vele politieke discussieforums.

  Altecrea zal u zegenen met zuivere kennis,

  Met vriendelijke groet,

  Pseudoniem: "DEWANAND"
  Website: Kritisch Podium Dewanand
  http://www.dewanand.com

  korte biografie.
  Dewanand is een Hindoeschrijver (leeftijd 42, gehuwd) uit Nederland en is geboren in Suriname. Hij heeft Werktuigbouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft (TUD, Delft), en schrijft nu al vijftien jaar. Diverse artikelen van Dewanand zijn gepubliceerd in: Multined (landelijke weekkrant), Weekkrant Suriname, Landelijke Allochtonenkrant, Amazone Post, Hindorama magazine, Hindulife ezine, filoscoop ezine en bijna 250 artikelen staan online op zijn website (Kritisch Podium Dewanand, http://www.dewanand.com). Een Engelstalig artikel van hem is gepubliceerd op de internationale Indiase website: http://www.indiacause.com en http://www.indpride.com. Een uitgeverij heeft serieuze plannen om in 2008 enkele manuscripten van Dewanand internationaal gedrukt te publiceren. Op zijn website zijn er reeds vijftien boeken online gepubliceerd. En in april 2008 publiceerde hij 15 boeken in gedrukte vorm via Stichting Hindoestaanse Schrijfkunsten "SHS". Alle gedrukte boeken zijn verkrijgbaar via deze verkoopsite:

  Link lulu store dewanand
  Bezoek eens de Marktplaats van Dewanand
  op http://stores.lulu.com/dewanand, om alle boeken te kopen of te downloaden


  Bijlagen: 1

  Ontvangen via email: 5 mei 2008
  Onderwerp: Rapport jongeren en integratie komt nu snel

  Beste mensen, goede middag,

  Vandaag heb ik het rapport over Jongeren en Integratie naar de
  drukker gestuurd. Ik verwacht dat het over een week of twee, drie
  klaar is. Dan zal ik het aanbieden aan de financiers van het
  onderzoek, zijnde het ministerie van VROM, de gemeente Amsterdam en
  de gemeente Rotterdam, alsook aan alle andere persoenen en
  organisaties die me bij het onderzoek geholpen hebben. Dan zal ik ook
  de uitkomsten en conclusies breed beschikbaar stellen, onder andere
  via een persbericht en door plaatsing van persbericht, samenvatting
  en rapport op de website van mijn bureau www.docabureaus.nl.

  Motto van het rapport, die in de ondertitel is komen te staan, is een
  conclusie uit een van de groepsgesprekken met jonge 'allochtonen',
  namelijk: "moeten we nu nog steeds over integratie discussieren?".
  Belangrijkste uitkomst is dat de overgrote meerderheid van de
  'allochtone' jongeren die hebben meegedaan aan het onderzoek, zich
  zowel 'autochtoon' voelen als 'allochtoon'. Ze willen integreren en
  meedoen in deze samenleving en ze verwachten respect en erkenning
  voor hun inbreng qua geloof, qua herkomst van hun ouders, etc.

  Desgewenst en onder embargo kan ik je samenvatting en rapport al wel toesturen.

  Ik zal ook graag met wie dat wil in gesprek en debat gaan over
  jongeren en integratie. Je kunt me bereiken via e-amil, telefoon, etc.

  Ik hoor verder graag je reactie op het rapport 'Jongeren en Integratie'.

  Met vriendelijke groet, George Muskens
  --
  Dr. George Muskens
  DOCA Bureaus

  Kerkstraat 27
  4664 BN Lepelstraat
  tel 0(031)164686755
  mobiel 0(031)620760996
  fax 0(031)164683269
  e-mail <info@docabureaus.nl>
  skype georgemuskens
  Kvk/CoC 20098051
  BTW/VAT 070761887B01
  website DOCA Bureaus

 • http://www.docabureaus.nl

 • web-based TO THE POINT/PUNTEN http://www.docabureaus.nl/Punten.html


  ***


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Public letters
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved