Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Public letters

mei Offensief tegen aapachtige Hindoestanen

Offeraar    Dewanand
Offercode   waction0057
Offerdatum   5 mei 2008

Aan: geaddresseerde organisaties, zie bijlage online

Onderwerp: mei Offensief tegen aapachtige Hindoestanen

Mijn kenmerk: waction0057.doc / 20080505 / mei Offensief tegen aapachtige Hindoestanen / 808W

Delft, 5 mei 2008

Namaskar dames en heren,

Uit naam van alle miljoenen Hindoe goden en godinnen ontvangt u deze brief. Ik verzoek u om mij te helpen om alle hondachtige, laffe, luie en aapachtige hindoestanen binnen vijf jaren weg te jagen uit het heilige blanke grondgebied der Nederlanden. Bestudeer aub mijn onderstaande argumentatie om tot deze radicale beslissing over te gaan.

Na nauwelijks dertig jaar integratie in Nederland is de toestand van veel Hindoestanen in Nederland rampzalig. Het zelfmoordcijfer onder deze etnische groep is de hoogste van het land. Vele Hindoestaanse gezinnen en families zijn vernietigd, door ruzies, vetes, seksconflicten en echtscheidingen. Familie banden zijn verscheurd en verwaterd. De hele ooit zo roemrijke Hindoe cultuur en geloof zijn bijna totaal weggevaagd en vernietigd. En de grote meerderheid van de ooit zo eerbare hindoemeisjes is nu vervallen tot normloze uitnaaisletten en publieke Hindoehoertjes. Meer hierover kunt u lezen in mijn boek 'Moord op allochtonen' in het hoofdstuk 'Collectieve zelfmoord van de hindoestanen'.

Kortom, de diaspora van Hindoestanen leidt nu na een generatie tot hun totale vernietiging, net als met de joden gebeurde na 2000 jaar assimilatie in Europa. Hindoestanen zijn nu de nieuwe Joden van Nederland en moeten nu leren om zelf hun problemen op te lossen, door moedig te kiezen voor harde radicale oplossingen.

Oplossing 1
Hindoestanen in Nederland, desnoods met grof geweld, verplichten om zich te bundelen tot een paramilitaire eenheid, om met vereende krachten een nieuw Suriname op te bouwen, en om zo de politieke macht en dictatuur van de negers daar helemaal uit te schakelen. Hindoestanen kunnen hierbij hulp zoeken van een sterk vredesleger uit India of China. Als 90 procent van alle Hindoestanen in Nederland zich hard bundelen en met militaire middelen de macht overnemen in Suriname dan kan dit land over vijf jaar al een Hindoe paradijs worden, want dan kunnen er nog 1 miljoen Aziaten emigreren naar Suriname, en dan komen er zware investeringen in dit land uit heel Azie. Punt is dat de negers daar allemaal dus weg moeten, of desnoods maar terug naar Afrika. Suriname moet binnen tien jaar een zuiver Aziatisch land worden, want het is nooit een primitief Westers land geweest.

Mijn verzoek aan u allen:

Help mij om de Hindoestanen met harde middelen te dwingen of te verplichten om zich allemaal te bundelen in een paramilitaire groep, om daarna binnen vijf jaar massaal te remigreren naar Suriname en om dan de macht van negers daar helemaal te vernietigen. Negers kunnen immers geen land leiden en hebben het overal ter wereld al verpest voor zichzelf. Het enige wat jullie blanken moeten doen is, om Hindoestanen zo snel mogelijk ontslag te geven en weg te pesten binnen jullie organisatie. Discrimineer Hindoestanen flink en motiveer hen om zich te bundelen en om maar snel op te rotten uit Nederland, want zij vervuilen nu dit heilige Lage Land. Hindoestanen horen niet thuis in een koud kil klimaat en leiden nu aan heel veel diabetes en nierziekten. Dus leven in Nederland is heel slecht voor het Hindoestaanse ras en hierom moeten jullie Hollanders hen harder aanpakken en meer discrimineren. Zo leren zij het af om laf, bang, hondachtig en lamlendig te zijn. Help mij om Hindoestanen af te leren om zich als halfapen te gedragen.

Ook verzoek ik alle organisaties, overheden, bedrijven en gemeenten hierbij om alle subsidies aan de talloze hindoestaanse organisaties radicaal stop te zetten. Hou hierbij rekening ermee dat al deze hindoestaanse organisaties allemaal feodale kasteclubjes zijn en behoorlijk frauderen. Zet dus gewoon eenzijdig en zonder argumenten de subsidies, garantstellingen of leningen aan alle hindoestaanse organisaties voor vijf jaar gewoon stop, tot zij helemaal failliet en ontmanteld zijn. Hindoestanen hebben immers geen recht op geld van de Nederlandse belastingbetalers en moeten alles maar zelf betalen of oprotten uit Nederland. Wij kunnen in Nederland geen klein India tolereren, want daar is hier gewoon geen plaats voor.

Mail mij (anoniem) uw overige inzichten of oplossingen om Nederland te zuiveren van een hinderlijke en vervuilende niet-westerse etnische groep, zoals de Hindoestanen en schroom niet om uw onderbuik gevoelens hierbij te uiten, want hier heeft u gewoon recht op als raszuivere Hollander. De vrijheid van meningsuiting van het Hollandse volk is immers het allerhoogste grondrecht in Nederland, zolang hondachtige Hindoestanen hier geen meerderheid zijn. Voorkom dat Hindoestanen Nederland nog verder vervuilen en doe mee aan deze legale zuiveringsactie.

Help mij om Nederland te verschonen van alle vervuilende Hindoestanen.
Bij voorbaat dank voor uw intelligentie en medewerking,

Met de zegen van alle miljoenen Hindoe goden en godinnen,

wg

Dewanand
Hindoeschrijver en onderzoeker

Delft
website: Kritisch Podium Dewanand
http://www.dewanand.com

ps
Deze brief is openbaar gemaakt op mijn beruchte website.

Lijst van geaddresseerden: in file: waction0057_address.htm op mijn site

 • waction0057_address.htm

 • ***


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Public letters
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved