Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Public letters

Remigratie verzoek aan alle Hindoestanen


Aan: geaddresseerden, zie bijlage onderin


Onderwerp: Remigratie verzoek aan alle Hindoestanen

Mijn kenmerk: waction0052.doc / 20070911 / Remigratie verzoek aan alle Hindoestanen / wfor1230 / 733W

Delft, 11 september 2007

Namaskar dames en heren,

Vriendelijk verzoek ik u hierbij om mij te helpen om Hindoestanen in Nederland een betere toekomst te bieden. Het enige wat u hoeft te doen is deze brief te lezen en het door te sturen naar alle Hindoestanen die u kent. Ook kunt u deze brief geven aan alle organisaties die iets te maken hebben met Hindoestanen.

De problematiek van Hindoestanen in Nederland is heel erg groot. Het zelfmoordcijfer onder hen is de hoogste van Nederland, maar de meeste Hindoestanen zien dit als het verdiende karma van hun soortgenoten en tonen geen medeleven, wat ik zelf ondervonden heb. Ook veel hulp na een zelfmoord uit de Hindoestaanse gemeenschap is er niet en men doet helemaal niets om eruit te leren of om het op te lossen. Op deze manier sterven alle Hindoestanen binnen tien jaar uit in Nederland.

De Nederlandse regering beschouwt het hoge zelfmoordcijfer onder Hindoestanen als een bewijs dat hun integratie geslaagd is, wat eigenlijk een nazistische houding is. Ik keur dit af en ben nu hierom verketterd in achterlijk 'blank' Nederland.

Er is heel veel alcohol-, gok-, drugs- en seks-verslaving bij Hindoestanen en dit versterkt de zelfmoord. Ook dit draagt erbij dat Hindoestanen uit zullen sterven in Nederland of dezelfde toekomst tegemoet gaan als de Joden uit de Tweede Wereldoorlog, want de Koude Holocaust is al officieel begonnen in de hele nazistische Europese Unie. Tel hierbij op dat de hele familiecultuur bij Hindoestanen al bijna weggevaagd is en tot heel veel ontsporing, verval, immoraliteit van meisjes, eenzaamheid en veel psychische problemen leidt bij hen hele gemeenschap. Hindoestanen plegen dus ook massaal psychologische zelfmoord en zijn verloren in dit land.

De oude, rijke en hoger ontwikkelde Hindoecultuur is al bijna helemaal vernietigd bij Hindoestanen. Uit onderzoek blijkt dat nauwelijks twintig procent van hen nog echt Hindoe is, qua gedrag, psychologie, geloof en denkwijze. De rest is dus uitgeroeid of heeft zelfmoordplannen, omdat zij toch al op suïcidale wijze geïntegreerd zijn en toch als 'bruine en zwarte' honden gediscrimineerd worden in racistisch Nederland. Nederland is nu een bittere kastenmaatschappij en het zal nog veel erger worden.

Tel hierbij nog op dat de economische toekomst van Nederland nog nooit zo somber was, als ooit tevoren. De Nederlandse regering probeert met meedogenloze boetes het begrotingstekort op te vangen, om zo een begrotingsoverschot te creëren, wat allemaal zelfbedrog is. Ook het economisch groeicijfer van Nederland is allemaal het resultaat van 'fraudeachtige' boekhoudkundige kunstgrepen door de Rekenkamer en het CBS, dus het is allemaal bedrog. Hindoestanen zijn nu de allereerste slachtoffers van de economische rampspoed die Nederland te wachten staat en er is geen uitzicht op verbetering.

Help mij om alle Hindoestanen te motiveren om massaal te remigreren naar Suriname en om zo Shri Rama Ka Desh (het land van Rama) op te bouwen, waar de melk en de honing gratis zullen zijn.

Alleen met het geld, kennis en mankracht van alle 120.000 Hindoestanen in Nederland kan er een welvarend Suriname opgebouwd worden. Er is dan ook direct een Hindoestaanse meerderheid in dit land van bijna 70 procent, wat automatisch tot economische groei en politieke stabiliteit zal leiden, want de Surinegers kunnen dit niet, door hun te laag ontwikkelde geloof en cultuur.

Ik zal onderzoeken of het Indiase leger kan helpen om van Suriname een welvaartsstaat te maken en om de discriminatie door Surinegers te bestrijden. Ook hoop ik dat er kapitaal uit India zal komen om Suriname te ontwikkelen. Vertel dit aan alle Hindoestanen en motiveer hen om flink te sparen, zuinig te leven en binnen tien jaar te remigreren naar Suriname. Er is hoop, zolang ik bezig blijf. Ik wil niet dat alle Hindoestanen uit gaan sterven in Nederland, door zelfmoord of genetische assimilatie. Wij Hindoestanen zijn een oud en vreedzaam volk en wij hebben de wereld nog heel veel te bieden. Wat de blanken fout deden en verwoestten in 500 jaar tijd, moeten wij en de 1,1 miljard Indiërs nu herstellen en opbouwen, op een eerlijke manier. Zonder India is er geen goede toekomst voor de mensheid. Dit moet elke laag ontwikkelde en achterlijke 'blanke' eens goed in hsijn oren knopen.

Bedankt voor uw medewerking,

W.G.

Dewanand
Hindoeschrijver en onderzoeker
Delft
website: Kritisch Podium Dewanand
http://www.dewanand.com

Lijst van geaddresseerden: in file: waction0052_address.htm op mijn site

***


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Public letters
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved