Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Literair

WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 36 of 43

Analyse legaliseren rassendiscriminatie
(met onderzoek etnische registratie)

35. De zalige seksuele rassenoorlog


Terminator of Norway: Anders Behring Breivik
Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0270
Offerdatum   5 mei 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • Onderstaande reactie postte ik op d.d. 28 augustus 2011 op het PVV forum in de topic:

  Helft ouders wil geen allochtone schoonzoon.

  Hier gaat het om, uit AD webkrant:

  Nederlandse ouders vinden het in overgrote meerderheid goed voor hun kind dat het opgroeit in een multiculturele samenleving. Toch zou bijna de helft het erg vinden als hun zoon of dochter later thuiskomt met een allochtone partner. Een allochtone schoonzoon wordt minder geaccepteerd dan wanneer zoonlief een allochtone schoondochter mee naar huis neemt.

  Dat blijkt uit een onderzoek dat tijdschrift J/M vandaag publiceert en waar de Volkskrant over bericht. Van de ouders zou 43 procent het (heel) erg vinden als een dochter zou thuiskomen met een allochtoon vriendje. 38 procent heeft er moeite mee als een zoon kiest voor een allochtone vriendin.

  Meerderheid accepteert wel
  'Toch is het dus een meerderheid van ouders die een allochtone partner wel zou accepteren', zegt onderzoeksredacteur Anne Elzinga van J/M. Er zijn geen cijfers bekend over hoe ouders in het verleden hierover dachten, maar Elzinga vermoedt dat de tolerantie voor een schoonzoon of -dochter van een andere afkomst de afgelopen jaren is gegroeid.

  Uit dit voorjaar gepubliceerd promotieonderzoek van psychologe Shelli Dubbs blijkt dat Nederlanders met deze uitkomsten internationaal niet uit de pas lopen: overal ter wereld hebben ouders het liefst dat hun kind kiest voor een partner van dezelfde culturele en religieuze afkomst.

  Bron: AD webkrant, deeplink:

 • http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/...
 • Dit was mijn reactie:

  Nou eens kijken wat die allochtonen zeggen over een vreemde schoonzoon:

  Hindoestanen leren hun hindoedochters om nooit een neger, turk of Marokkaan te nemen en om er ook geen seks mee te hebben. Een blanke is wel ok als die zich maar aanpast aan de hindoestaanse cultuur en hindoe wordt.

  Marokkanen starten direct een oorlog als hun dochter met een ander ras thuiskomt of stiekem dates heeft met niet Marokkanen. Zelfs praten met een hindoeman is al een klap waard. Berucht is het hoge aantal weggelopen Marokkaanse meisjes.

  Turken willen echt geen ander ras voor hun zoon of dochter en zoeken liefst een sekspartner in hun eigen familie.

  Negers willen met niemand trouwen maar wel flink seksen met alles en iedereen, dus dat klinkt wel tolerant, maar iedereen haat ze als de pest in de multikul.

  chinezen willen feitelijk ook het liefst trouwen of seksen met hun eigen ras en volk.

  Japanners willen ook liefst eigen volk in bed.

  En de blanke Hollander, nou die is gewoon de prooi in bed in onze zieke multikul want die wordt nu geassimileerd.

  veel plezier in het multiculturele seksparadijs.

  dewanand


  En een forumlid GW=OK postte dit daarna:

  En zo is het toPpie

  Alleen er is 1 verschil.. alleen de blanke is in dat geval racist volgens de politiek correcten.. :(

  Bron link PVV forum:

 • http://forum-voor-de-vrijheid.nl/vrijheid/archive/index.php/t-26516.html
 • Heden, 22 april 2012 het volgende gevonden op internet:
  410.000 zoekresultaten in google op tekst 'grote negerlul' in Nederlandse deel van het internet. Dus er zijn duizenden Nederlandse websites waar de begrippen 'grote negerlul' voorkomen en dat is echt ongelooflijk. Hier een heel beruchte en racistische site die de grote negerlul promoot en ook vreemd gaan promoot van blanke vrouwen met grootgeschapen negers.

  Grote zwarte negerlullen series

 • http://cuckoldverhalen.nl
 • http://cuckolding-nederland.nl
 • Mijn betoog Sexuele rassen oorlog

  Het onderbewustzijn van de mens is heel duister en het is onduidelijk voor wetenschappers wat voor gedachten en emoties erin zitten. Volgens mijn theorie is 97 procent van het menselijk onderbewustzijn gewoon primitief en dierlijk net als bij gewone mensapen, omdat 97 procent van ons menselijk DNA overeenkomt met hen. Mensapen leven alleen om te eten, te neuken, te vechten en te slapen en kennen geen hoger abstract bewustzijn, met verfijnde gedachten, gevoelens en abstracte taal expressie. Dit onderscheidt de mens van de aap, maar toch denk ik dat bij 97 procent van de gewone mensen dit heel laag ontwikkeld is en toch nog heel primitief en onderontwikkeld is. Voor 97 procent van de mensen is kennis slechts minimaal ontwikkeld in het bewuste denken, want zij geloven in emoties, gevoelens en seksuele behoeften. Het dagelijkse kontakt tussen mannen en vrouwen bewijst deze stelling en ondersteunt de harde seksuele oorlog tussen geslachten en rassen. Ik heb hier veel over gehoord en gezien en zal eens wat voorbeelden geven.

  Een blanke jongen die ik goed ken en onderzoek is een fervente Jodenhater. Hij vindt de vagina van Joodse vrouwen gewoonweg het aller-smerigste en allerlaagste wat er bestaat en zou het nooit willen neuken en likken. Ook vertelde hij mij dat een Marokkaanse moslim jongen hem vertelde dat een Joodse vagina stinkt en vies is. Soortgelijke seksuele rassenhaat heb ik persoonlijke vernomen van veel hindoestanen tijdens informele en open gesprekken. Veel Hindoestanen zijn heel bang voor seks met negers en haten dit ras hartgrondig. Er zijn praktisch geen Hindoestaanse mannen die duurzaam getrouwd zijn met een negroïde vrouw en die er kinderen mee hebben. Hindoestaanse meisjes leren al van jongs af aan dat zij nooit seks moeten hebben met een neger, omdat dit een smerig en lager ras is en hen onrein maakt. Seksen en trouwen met blanken vinden Hindoestanen echter wel goed, omdat de blanke gezien wordt als een hoger en superieur ras en zo kan het Hindoeras veredeld worden. Hierom dromen veel Hindoemeisjes ervan om een blanke goddelijke prins in een witte BMW te vinden en ermee te trouwen en voor hem te baren. Op blanke rechtse forums las ik vaak verhalen van blanke mannen die echt geloven dat de vagina van een negervrouw heel groot is en dat zij er niets mee kunnen beginnen, omdat zij geloven dat hun blanke lul er te klein voor is. Racistische vooroordelen over de vagina en penis van andere rassen zijn heel hardnekkig en diepgeworteld in het seksuele onderbewustzijn en het is een groot taboe in de wetenschap om dit systematisch te onderzoeken.

  In het algemeen zijn mensen heel bang voor seksueel kontakt met vreemde rassen en volkeren en men heeft er allerlei paranoïde waanideeën over. Op internet zijn er zelfs heel veel wilde verhalen te vinden over de grote blanke lul die een zwarte vagina hard en ruw uitnaait en vult. Het volledig kunnen vullen van een vagina is iets wat een seksuele obsessie is van vrijwel de meerderheid van de mannen en jongens. Mannen schijnen een onderbewuste dwangbehoefte te hebben om met hun penis een vagina volledig te kunnen vullen en om het hard en diep uit te naaien. Tijdens het neuken is dit een belangrijke seksuele drijfveer van veel mannen en het idee dat zij een grote, vieze (hoeren) vagina volledig vullen, geeft ze een sterk gevoel van mannelijke trots en eer. Het penetreren van een vagina is voor elke echte man iets dat als een overwinning en onderwerping wordt gezien van de vrouw, die dan machteloos op haar rug ligt met haar benen wijd en hoog. Dit paarproces is iets dat lijkt op een seksuele oorlog tussen de beide geslachten en het bepaalt de hele machtsverhouding tussen mannen en vrouwen.

  Opmerkelijk feit uit mijn onderzoek is dat veel blanke mannen het gewoon verschrikkelijk vinden dat momenteel de meerderheid van de blanke meiden seksrelaties onderhouden met donkere en zwarte mannen en hierdoor hun ras verraden. Er is zelfs een spreekwoord in de rechtse wereld hierover, die alsvolgt luidt:

  'Once you go black, we never want you back'.
  Betekenis vertaling:
  'Als je (de hete blanke meid) eenmaal met een zwarte hebt geneukt, dan willen wij (de blanke rechtse mannen) je nooit meer terug'.

  Ook Hindoestanen, Marokkanen, Turken, Chinezen, Japanners, en Indiërs hanteren dit spreekwoord met betrekking tot het neuken van hun vrouwen met negers en het is iets dat heel interessant is om te onderzoeken. In bijna alle culturen is de neger iets dat men hartgrondig haat en verafschuwd en men wil niet dat hun meisjes met negers gaan neuken en zelfs informeel kontakt is ten strengste verboden. Ik vraag mij nu af, of deze angst voor de grote negerlul iets is dat evolutionair verankerd zit in het DNA van alle rassen en volkeren en dat het dus iets is waar niemand meer iets aan kan veranderen, omdat het natuurlijk is. Onderzoek bewees dat er een bittere oorlog werd gevoerd tussen de eerste mensachtigen en er zijn zelfs bewijzen gevonden dat de Homo Sapiens zelfs de Neanderthalers vermoordde en opat. Ook heeft men wel bewijzen gevonden dat deze twee voorouders van de mens met elkaar gepaard hebben, met name in Europa en vermoedelijk ook in India. Hoe dit precies zit is nog onbekend voor wetenschappers, maar het zijn wel harde bewijzen dat er al sinds de verre oudheid een verwoede seksuele rassenoorlog werd gevoerd tussen stammen, volkeren en rassen. En Alain Finkelkraut kan dan gelijk krijgen dat in de oudheid de mensheid eindigde bij de grenzen van de stam en het eigen ras. Dit zien wij nu ook duidelijk terug in de multiculturele samenleving en hierom geloven veel denkers dat het dus gewoon mislukt is. Als de vele volkeren en rassen in de multiculturele samenleving meer met elkaar zouden gaan zoenen en paren dan zou het wel succesvol zijn en zichzelf sneller opheffen, om een homogene samenleving te creëren. Het genetisch vermengen van rassen en volkeren wordt vaak geblokkeerd door geloof, religie, seksuele vooroordelen, rassenhaat en diepgewortelde onderbewuste seksuele angsten.

  De religieuze dimensie maakt een seksuele oorlog des te erger. Tijdens de kerstening van Europa is het bekend dat alle Germaanse vrouwen vermoord en verkracht werden door Christelijke legers en dat men zo het hele Germaanse geloof heeft uitgeroeid. Germaanse vrouwen werden beschouwd als heksen en levend verbrand en er zijn schrijvers die spreken van een heuse Holocaust van Germaanse vrouwen van bijna 10 miljoen zielen, tijdens de bloedige kerstening van heel Europa.

  In de Islam schrijft de Koran voor dat kafir vrouwen van niet moslims allemaal seksslavinnen moeten worden en zij moeten dus verkracht worden. Profeet Mohammed verklaarde zelfs dat het toegestaan was om te spuiten in de vagina van kafir vrouwen. Islamisering lijkt op een massa vernietiging proces, waarbij alle ongelovige mannen genadeloos vermoord of gecastreerd worden en alle kafir meisjes verkracht en zo geïslamiseerd worden met bruut geweld. Dit is bekend uit de geschiedenis van de islam en tot op heden gaat dit door in Pakistan en andere islamitische landen, waar er niet-moslims wonen. Dus de religieuze dimensie maakt een seksuele rassenoorlog stukken erger en wreder.

  Denk maar eens aan het openrijten van de vagina van hindoevrouwen met een bajonet door moslimmannen die dan een eventuele embryo levend uit de buik halen en het laten doodbloeden op de weggesneden borsten van de gillende, lijdende en stervende vrouwen. Dit gebeurde tijdens de Hindoe Holocaust in Bangladesh toen het Pakistaanse mujahidien leger daar negen maanden lang bezig was met een georganiseerde etnische zuivering en ruim 2 miljoen Hindoes en Christenen uitmoordde en verkrachtte, omstreeks 1962. Religieuze rassenhaat is iets dat leidt tot de meest afgrijselijkste vormen van geweld en de vernietiging van rassen en hele volkeren. In de islam zijn er hier tot op heden talloze bewijzen van te vinden en hierom voelen veel mensen in de vrije wereld een gruwelijke haat voor moslimmannen, die in naam van hun heilige Koran haat en geweld prediken, maar toch beweren dat islam vrede is en niet aanzet tot het doden en verkrachten van niet-moslims. Islam is een triest geloof en ik hoop van harte dat men hier snel iets aan gaat doen, in internationaal verband, om onnodig menselijk leed te voorkomen in de toekomst en om een bloedige islamitische nucleaire Holocaust te voorkomen in India voor het einde van deze eeuw. Nu al is bekend dat Pakistan ruim 100 kernwapens heeft gefabriceerd, hoewel het straatarm is, maar toch fanatiek doorgaat met de nucleaire bewapening. Dit is schandalig en de hele Verenigde Naties doen hier niets aan. De internationale gemeenschap staat machteloos toe te kijken en iedereen is dus medeplichtig als de zwijgende meerderheid als het ooit tot een nucleair treffen komt tussen de gezworen vijanden, Hindoeïstisch India en islamitisch Pakistan.

  Het vooroordeel van superieur zijn van een specifiek ras of volk speelt een grote rol bij de seksuele rassenoorlog. Superieure rassen willen namelijk niet mixen met inferieur geachte rassen en volkeren en deze vooroordelen zijn heel hardnekkig, zowel bij de mannelijke als vrouwelijke leden van hun gemeenschappen. Meisjes van het eigen volk of ras die toch gaan neuken met inferieure vreemdelingen worden dan beschouwd als rasverradende hoeren en dit zijn dingen die ik vaak heb gelezen op racistische forums. Het is wel zo dat hoeren inderdaad het liefst met mannen van vreemde volkeren willen uitnaaien en hun ras dus verraden, maar niet willen baren. Sletten zijn ook meisjes die men haat, vooral omdat zij gratis met alles naaien wat zij tegenkomen. Berucht is de linkse blanke slet die bijvoorbeeld gaat gang bangen met negers, om boete te doen op haar rug voor de koloniale zonden van het blanke ras tijdens de negerslavernij en de Afrikaanse Holocaust. Dit zijn heel interessante processen van rasvermenging en veel mensen vinden dit soort dingen toch vreselijk voor het blanke ras. Het hele internet zit vol met foto's van blanke sletjes die met negers uitnaaien en zij noemen trots hun naam en tonen een afbeelding van hun uitgenaaide blanke vagina's.

  Seksueel racisme is iets dat misschien toch natuurlijk is bij intelligente wezens, omdat erotische fantasieën heel divers zijn. Het is bekend dat veel blanke vrouwen erover fantaseren om uit te naaien met een hele groep woeste negers, en hard genaaid worden, om maximaal te genieten. Zelfs Goedele Liekens schrijft hierover in haar beruchte 'Vagina boek'. De zwarte man wordt op deze manier ontmenselijkt tot een primitief en laag seksdier en misbruikt om de seksuele lusten van blanke meiden te bevredigen. Het is wel een feit dat veel donkere en zwarte mannen het zalig vinden om een blonde of blanke hoerenmeid eens flink uit te naaien, want dat verhoogd hun seksuele sociale status en het compenseert de rassendiscriminatie in een blanke meerderheidsstaat. Negers hebben mij zelf verteld dat zij wraak nemen door elke blanke meid die zij krijgen hard en ruw uit te naaien, en zo het blanke ras uitroeien door het kapot te neuken. Dus ook negers en andere zwarten zijn fanatiek bezig met een seksuele rassenoorlog en de grote witte vagina's van de blonde en blanke meiden zijn het echte slagveld. Anders Behring Breivik haatte dit en hierom schoot hij als eerste de jonge linkse blanke meiden dood tijdens zijn massamoord op het eiland Utoya in Noorwegen, als een nationaal socialistische activist, die het blanke ras wilde redden. Onschuldige en naïeve vrouwen worden uiteindelijk het slachtoffer van de seksuele rassenoorlog in de mannenwereld, welke gewoonweg niets anders is dan een verwoede pikkenoorlog. Echte mannen geloven in hun grote harde penis en vechten ook met hun pik. Het bewijst gewoon dat de mens een ziek wezen is en dat seksuele discriminatie nooit zal ophouden in de menselijke waanwereld. Veel beschaving heeft de mens nooit gekend, omdat heden ten dage nog steeds sprake is van een tijdperk van gewapende vrede, omdat mannen eeuwig met elkaar strijden om te kijken wie of welk ras de grootste en hardste pik heeft. Er is dus weinig hoop dat de seksuele rassenoorlog ooit zal ophouden, omdat de mensheid tot in de eeuwigheid verdeeld zal blijven in stammen, volkeren, geloof groepen en rassen. De mensheid is dus verdoemd en is zelf de echte beestachtige duivel op aarde.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 36 of 43


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0270
  Copyright @ Dewanand 2012